Over ons

Wij zijn Griet en Jessie. Twee vriendinnen die in onze vrije tijd niets liever doen dan concept stores bezoeken en lekkere cappuccino's gaan drinken. Allebei toe aan een nieuwe uitdaging besloten we onze droom waar te maken en zelf een concept store te beginnen in hartje Oudenaarde. Een gezellige plek waar je een flat white komt drinken met je vriendin en tegelijk nog een cadeautje koopt voor je zus die bijna jarig is.

We wouden een totaalervaring aanbieden en zo is Anemoon ontstaan.

Wij werken uitsluitend met de specialty coffee van lokale koffiebranderij Cafe Gusta in Oudenaarde. Wij bereiden uw favoriete koffiedrank op een professioneel espressotoestel van La Marzocco. Gebak wordt geleverd door Lauretta & the nightingale en voor ons vegan aanbod werken we samen met Catberry. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit en staan dan ook 100% achter onze partners. 

In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod aan gifts en koffie accessoires. Grappige wenskaartjes van het Belgische Studio Flash, handgemaakte oorbellen met gerecycleerd materiaal van het Belgische Studio Noknok maar ook leuke keramiek en pakjes koffie. Ook de thee en infusies van Cafe Gusta die op de kaart staan kan je bij ons kopen. Zo kan je thuis verder genieten of iemand anders er een plezier mee doen.

Bij Anemoon word je met een glimlach ontvangen. Weinig tijd? Dan neem je je koffie gewoon mee. 

Tot snel?